9 صبح تا 6 غروب 09120207760

عکس خارق العاده تلسکوپ جیمز وب از اورانوس

زمان مطالعه: 2 دقیقه تلسکوپ فضایی جیمز وب بار دیگر با تصاویر خارق العاده خود، همه را شگفت زده کرده است. جیمز وب به تازگی تصویر جدیدی از سیاره اورانوس، که به غول یخی منظومه شمسی معروف است، ثبت کرده است. این تصویر توسط دوربین مادون قرمز این تلسکوپ و در تاریخ 6 فوریه گرفته شده است. عکس جیمز ...

عکس جیمز وب از اورانوس
2 دقیقه
0 دیدگاه
سعید صادق پور
زمان مطالعه: 2 دقیقه

تلسکوپ فضایی جیمز وب بار دیگر با تصاویر خارق العاده خود، همه را شگفت زده کرده است.

جیمز وب به تازگی تصویر جدیدی از سیاره اورانوس، که به غول یخی منظومه شمسی معروف است، ثبت کرده است. این تصویر توسط دوربین مادون قرمز این تلسکوپ و در تاریخ 6 فوریه گرفته شده است.

عکس جیمز وب از سیاره اورانوس را خودتان ببینید

عکس جیمز وب از سیاره اورانوس
عکس جیمز وب از سیاره اورانوس

چیزی که در این تصویر از اورانوس می بینیم، سیاره آبی رنگ است که در مرکز آن سفیدی وسیعی دیده می شود. همچنین در اطراف آن چندین حلقه دیده میشود و حلقه ها هر چه از اورانوس فاصله می گیرند، روشن تر میشوند.

برخی از این حلقه ها چنان درخشان هستند که در هم تنیده شده اند.

رصدشناسان، پیش از این تصویر جذابی از اورانوس را در اختیار نداشتند. فضاپیمای “وویچر 2” اولین فضاپیمایی بود که در سال 1986 از کنار این سیاره عبور کرده بود.

در تصویری که توسط “وویچر 2” گرفته شده بود، تنها یک سیاره آبی رنگ بدون هیچ گونه جزئیات بیشتری دیده می شد.

اورانوس، هفتمین سیاره منظومه شمسی

اورانوس هفتمین سیاره منظومه شمسی است و هر 84 سال یک بار به دور خورشید می چرخد. همچنین 17 ساعت طول میکشد تا یک دور کامل به دور خودش بچرخد.

اورانوس از سال 2028 میلادی و در ناحیه قطب شمال خود، تابستان را تجربه خواهد کرد. در حال حاضر قطب جنوب این سیاره در بخش تاریک قرار دارد که در تصویر جیمز وب دیده نمی شود.

سیاره اورانوس
اورانوس هفتمین سیاره منظومه شمسی است و هر 84 سال یک بار به دور خورشید می چرخد.

استفاده از دو دوربین برای عکسبرداری از اورانوس سبب شده است که دانشمندان این سیاره را با دو رنگ آبی و نارنجی تصویر کنند. بدین ترتیب ترکیبی از یخ، متان و آمونیاک را روی هسته ای کوچک شاهد هستیم.

جیمز وب قرار است باز هم به مشاهده اورانوس بپردازد و در آینده احتمالا می تواند تصویر دو حلقه تاریک تر بیرونی را نیز ثبت کند.

تلسکوپ جیمز وب پیش از این تصاویر با کیفیتی از سیاره نپتون را ثبت کرده بود. همچنین تصویری که از یک کهکشان همسایه راه شیری گرفته بود، موجب شگفتی اختر شناسان شده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!
Call Now Button