تماس (9صبح تا 6غروب)
منوی دسته بندی

مراحل دریافت سند تک برگ (مدارک+هزینه+زمان صدور) در سال 1402

مراحل دریافت سند تک برگ

برای تک برگ کردن سند قدیمی، گرفتن سند برای اولین بار و صدور سند ملک خریداری شده باید مراحل مختلفی را طی کنید.

در این مطلب مدارک مورد نیاز برای تقاضای سند، مراحل اداری و هزینه صدور سند تک برگ در سال 1402 را با جزئیات کامل شرح می دهیم.

مطالب این صفحه دائما به روز شده و جدیدترین تغییرات در بخشنامه ها و روال اداری تهیه نقشه در آن گنجانده می شود.

مزایای سند تک برگ

سند تک برگ یکی از کامل ترین و مطمئن ترین اسناد مالکیت در کشور می باشد و شامل اطلاعات کامل مالک و ملک مورد نظر می باشد. از مهمترین مزایای سند تک برگ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خوانایی اطلاعات
  • مشخصات مالک و ملک
  • دارای کد استعلام
  • دارای مختصات مرکز ملک
  • دارای هولوگرام امنیتی
  • دارای واترمارک غیر قابل جعل
  • چاپ شده با جوهر مخصوص

🌟 همچنین بخوانید: جزئیات کامل سند تک برگ

مراحل دریافت و گرفتن سند تک برگ

برای گرفتن سند تک برگ به کجا مراجعه کنیم؟

برای دریافت سند تک برگ 4 حالت را پیش رو دارید. ملک شما یا دارای سابقه ثبت است، یا برای اولین بار قصد دریافت سند ملک خود را دارید، یا قصد تبدیل سند منگوله دار به سند تک برگ را دارید و یا اینکه قصد دریافت سند تک برگ ملک خریداری شده را دارید. ما هر 4 حالت را با جزئیات کامل شرح میدهیم.

مراحل دریافت سند تک برگ

4 حالت دریافت سند تک برگ

1. درخواست سند تک برگ برای ملک دارای سابقه ثبت

برای درخواست سند اراضی کشاورزی، باغ ها، ساختمان هایی که دارای سابقه ثبت به نام اشخاص می باشند، باید ابتدا نقشه UTM ملک خود را توسط مهندس نقشه برداری عضو نظام مهندسی استانی که ملک در آن واقع شده است، تهیه کنید. سپس با مراجعه به «سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت» به آدرس https://sabtemelk.ssaa.ir، به صورت اینترنتی درخواست صدور سند تک برگ ملک خود را انجام دهید.

درخواست سند تک برگ

2. گرفتن سند ملک برای اولین بار

اگر برای اولین بار قصد دریافت سند زمین یا باغ خود را دارید، بهتر است به صورت حضوری به اداره ثبت منطقه ملک خود بروید و مراحل اداری و مدارک مورد نیاز برای درخواست سند تک برگ را از کارشناسان ثبت جویا شوید. اما به طور خلاصه، ابتدا به اداره ثبت مراجعه می کنید، مدارک مورد نیاز را تحویل می دهید و هزینه های صدور سند را پرداخت می نمایید. پس از چند روز ، سند تک برگ ملک شما صادر میشود. در اینجا 3 مرحله که برای درخواست سند طی می کنید را مرحله به مرحله بررسی میکنیم:

مرحله 1: مراجعه به اداره ثبت

به اداره ثبت ناحیه مربوط به ملک میروید و پس از ارائه مدارک هویتی و مالکیتی، فرم درخواست صدور سند را پر میکنید. احتمال دارد مسئول اداره ثبت از شما بخواهد که نقشه UTM ملک خود را نیز تهیه کنید و به اداره ثبت تحویل دهید.

مرحله 2: پرداخت هزینه ها

هزینه های مربوط به بررسی مدارک و چاپ سند را مطابق فیش های دریافتی از اداره ثبت، پرداخت کرده و رسید آن را به مسئول مربوطه تحویل دهید.

مرحله 3: مراجعه به باجه پست درون اداره ثبت

پس از پرداخت هزینه ها، به همراه مدارک خود به باجه پستی که داخل اداره ثبت است مراجعه کنید و آدرس و کد پستی خود را برای دریافت سند تک برگ به مسئول پست ارائه کنید. در نهایت کد پیگیری صدور سند برای شما صادر شده و به شما تحویل داده میشود.

3. تبدیل سند دفترچه ای به سند تک برگ

در صورتی که ملک شما دارای سند منگوله دار یا سند شاهنشاهی می باشد، برای تک برگ کردن سند منگوله دار بایستی به اداره ثبت ناحیه ملک تان مراجعه کنید.

مرحله1: مراجعه به اداره ثبت

مالک به همراه مدارک هویتی و سند دفترچه ای قدیمی خود به اداره ثبت منطقه ای که ملک در آن قرار دارد، مراجعه می کند و فرم درخواست صدور سند تک برگ را به طور کامل و دقیق پر میکند.

مرحله 2: استعلام سند قدیمی

اداره ثبت پلاک ثبتی ملک شما را استعلام میکند تا هیچ گونه اعتراض یا محدودیتی نداشته باشد. این استعلام معمولا 2 روز زمان می برد.

مرحله 3: استعلام شهرداری

اگر ملک شما دارای بنای ساخته شده است، به شهرداری مراجعه می کنید و استعلام بدهی پایان کار و عوارض شهردرای را دریافت میکنید. در صورت داشتن بدهی، تمام هزینه را پرداخت ها را پرداخت کرده و رسید استعلام را دریافت می کنید.

مرحله 4: مراجعه به اداره ثبت و پرداخت هزینه ها

بعد از اینکه استعلام سند قدیمی و استعلام شهرداری آماده شد، به اداره ثبت مراجعه کرده و هزینه مربوط به چاپ سند تک برگ را پرداخت می کنید.

مرحله 5: مراجعه به باجه پست درون اداره ثبت

پس از پرداخت هزینه ها، به همراه مدارک خود به باجه پستی که داخل اداره ثبت است مراجعه کنید و آدرس و کد پستی خود را برای دریافت سند تک برگ به مسئول پست ارائه کنید. در نهایت کد پیگیری صدور سند برای شما صادر شده و به شما تحویل داده میشود.

4. دریافت سند تک برگ برای ملک خریداری شده

اگر ملکی را خریده اید که دارای سند مالکیت است و قصد دریافت سند تک برگ به نام خودتان را دارید، ابتدا به دفتر اسناد رسمی مراجعه می کنید و معامله خود را ثبت می کنید. پس از استعلام سند قدیمی و تسویه حساب شهرداری، به اداره ثبت مراجعه کرده و مدارک مورد نیاز را تحویل می دهید و هزینه های صدور سند را پرداخت می نمایید. پس از چند روز ، سند تک برگ ملک شما صادر میشود. در اینجا 6 مرحله که برای درخواست سند طی می کنید را مرحله به مرحله بررسی میکنیم:

مرحله 1: مراجعه به دفتر اسناد رسمی

اگر ملکی را خریده اید و قصد انتقال سند مالکیت به نام خودتان را دارید، در ابتدا باید همراه با فروشنده به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید و با ارائه مدارک هویتی، معامله خود را ثبت کنید.

مرحله 2: استعلام سند قدیمی

دفتر اسناد رسمی پس از دریافت مدارک از خریدار و فروشنده، استعلامات مربوط به خریدار و فروشنده و سابقه خرید و فروش ملک را بررسی می کند. این استعلامات حدود 2 روز زمان می برد. سندهایی که در گرو بانک، زندان یا سایر نهادهای دولتی باشند، امکان انتقال ندارند.

مرحله 3: تسویه حساب شهرداری

اگر ملکی که خریده اید دارای بنای ساخته شده باشد، با مراجعه به شهرداری و ارائه مدارکی همچون گواهی پایان کار برای املاک ساخته شده، عوارض و مالیات مربوط به زمین و ملک را پرداخت میکنید.

مرحله 4: مراجعه به اداره ثبت

به اداره ثبت ناحیه مربوط به ملک میروید و پس از ارائه مدارک هویتی، استعلام دفتر اسناد رسمی و عوارض شهرداری، فرم درخواست صدور سند تک برگ را پر میکنید. همچنین در صورتی که ملک شما سند دفترچه ای دارد، آن را به واحد ثبتی تحویل دهید.

مرحله 5: پرداخت هزینه ها

هزینه های مربوط به بررسی مدارک و چاپ سند را مطابق فیش های دریافتی از اداره ثبت، پرداخت کرده و رسید آن را به مسئول مربوطه تحویل دهید.

مرحله 6: مراجعه به باجه پست درون اداره ثبت

پس از پرداخت هزینه ها، به همراه مدارک خود به باجه پستی که داخل اداره ثبت است مراجعه کنید و آدرس و کد پستی خود را برای دریافت سند تک برگ به مسئول پست ارائه کنید. در نهایت کد پیگیری صدور سند برای شما صادر شده و به شما تحویل داده میشود.

مدارک مورد نیاز برای صدور سند تک برگ

برای درخواست صدور سند تک برگ باید مدارک زیر را تهیه کنید:

  1. اصل سند مالکیت قبلی ( در صورتی که ملک دارای سند دفترچه ای باشد)
  2. اصل و کپی بنچاق
  3. اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  4. کپی خلاصه معامله (در صورتی که قصد انتقال سند را دارید)
  5. تکمیل فرم تقاضای صدور سند تک برگ
  6. آدرس، کد پستی و کروکی ملک
  7. آدرس و کد پستی برای ارسال سند جدید
  8. دفترچه پایان کار شهرداری (در صورتی که ملک دارای بنای ساخته شده است)
  9. استعلام شهرداری
  10. نقشه UTM عرصه ملک با مهر نظام مهندسی (در صورتی که ملک شما سند نداشته باشد یا در سند منگوله دار، ابعاد و مساحت درج نشده باشد.)

نیاز به خدمات نقشه برداری در کرج و استان البرز دارید؟

در روزهای کاری از 9 صبح تا 6 غروب با مهندس سعید صادق پور تماس بگیرید:

0912 020 77 60


هزینه صدور سند تک برگ در سال 1402

برای صدور سند تک برگ باید 5 فیش را در بانک ملی پرداخت کنید:

  • درآمد منطقه پستی: 27 هزار تومان
  • ارزش افزوده: 2500 تومان
  • وجوه حاصل از تعویض سند: 50 هزار تومان
  • درآمد ثبت: 500 تومان
  • سایر درآمدهای ثبتی: 50 تومان

برای صدور سند ملک خود در مجموع باید مبلغ 80 هزار تومان را در بانک ملی پرداخت کنید. این مبلغ ممکن است در شهرها و استان های مختلف، متفاوت باشد.

مدت زمان صدور سند تک برگ

سند تک برگ چند روزه میاد؟

در صورتی که مدارکتان تکمیل باشد، برای تبدیل سند دفترچه ای به سند تک برگ باید حدود 2 ماه منتظر بمانید. همچنین در صورتی که سند تک برگ به دلیل نقل و انتقال جدید صادر شود، صادر شدن سند جدید حدود 1 ماه زمان می برد.

سند تک برگ از طریق شبکه پستی و به وسیله مامور اداره پست به آدرسی که در اداره ثبت جهت تحویل سند اراده داده اید، برای شما ارسال می شود. سند تک برگ فقط به مالک تحویل داده میشود. مگر اینکه مالک فرد دیگری را به عنوان ماور دریافت سند به اداره ثبت معرفی کرده باشد.

فرم درخواست صدور سند تک برگ

برای دریافت سند تک برگ، پس از مراجعه به اداره ثبت باید فرم مربوط به درخواست صدور سند تک برگ را مالک یا وکیل قانونی وی تکمیل کند. در این فرم اطلاعاتی همچون نام و نام خانوادگی مالک، شماره شناسنامه و کارت ملی، آدرس و کد پستی، شماره پلاک ثبتی ملک و آدرس دقیق ملک نوشته میشود.

فرم درخواست سند تک برگ

فرم درخواست صدور سند تک برگ

برای دانلود فرم درخواست صدور سند تک برگ روی این لینک کلیک کنید.

در قسمت «مشخصات مالک»، اطلاعات مالک شامل نام و نام خانوادگی، شماره شناسنامه، نام پدر، محل صدور شناسنامه و کد ملی نوشته میشود.

در قسمت «آدرس پستی متقاضی»، آدرس، کد پستی و شماره تماس مالک برای ارسال سند تک برگ نوشته می شود.

در قسمت «مشخصات وکیل یا نماینده قانونی»، در صورتی که وکیل قانونی مالک به اداره ثبت مراجعه نموده است، مشخصات وکیل نوشته میشود.

در قسمت «مشخصات ملک»، شماره پلاک ثبتی، شماره قطعه، آدرس و کد پستی ملک مورد نوشته میشود.

در قسمت «گواهی متقاضی»، مالک فردی را که هنگام مراجعه مامور پست به منزل، سند ملک را دریافت میکند، معرفی میکند.

در قسمت «نوع تقاضا» نیز علت درخواست صدور سند تک برگ از بین گزینه ها انتخاب می شود.

شما میتوانید نظرات و سوالات خودتان را در ارتباط با مراحل درخواست سند تک برگ در قسمت دیدگاه برایمان بفرستید تا در اولین فرصت به آن ها پاسخ دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!
9صبح تا 6غروب